Famílies i pantalles, com podem actuar?

Taller adreçat a famílies amb fill/es que estiguin cursant cicle superior de primària o secundària amb l’objectiu de reforçar el seu rol parental davant l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs…). També facilita un espai de reflexió i acompanyament on les persones participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar les situacions problemàtiques derivades de l’ús de pantalles i proporcionarà pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable.

El taller consta de dues sessions, amb una durada de dues hores cadascuna, distribuïdes de la següent manera:

        1º Sessió: Dijous 10 de desembre de 18:00 a 20:00 hrs.

        2ª Sessió: Dimarts 15 de desembre de 18:00 a 20:00 hrs.

Donada la situació actual, les xerrades es realitzaran en format online mitjançant un enllaç que les persones inscrites rebran per correu electrònic. Pensem que és una forma de garantir la seguretat de tots els participants, facilitar la gestió del temps i evitar desplaçaments, alhora que ens ajudarà a valorar la traçabilitat i efectivitat d’aquest nou format de trobades.

Així doncs, us demanem que tothom que estigui interessat s’inscrigui omplint el document que podreu trobar clicant al següent enllaç https://www.ampa-insaiguaviva.org/wp-content/uploads/2020/11/Llistat-participants-tallers-Nom-i-email-1.pdf i ens féu el retorn a l’adreça electrònica ime@molletvalles.cat màxim el dia 1 de desembre, indicant nom, curs del fill/a i adreça electrònica.

Per a més informació cliqueu en el següent enllaç: https://www.ampa-insaiguaviva.org/wp-content/uploads/2020/11/Continguts-tallers-families-i-pantalles.pdf

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.